Emel:
GPS: 5.835404, 102.398989 (HQ Pasir Puteh)

Facebook: Beauline Cosmetic
Instagram: foundationc3.official
Email:
WhatsApp: +6014 5033 488
Call/Fax: +609 7861 588

Thanks! Your email was successfully sent. I check my email all the time, so I should be in touch soon.

There was an error sending your message. Please try again later.

Sending your message...

Kak Ya

Jeragat kakya yg menebal di pipi ghaib seminggu slps kakya mnggunakan foundation c3..lebih yakin dgn produk, kakya terus mnjadi agent c3..kini ramai pelanggan kakya area semerak dan besut dtg ke kedai kakya semata2 utk mndapatkan foundation c3, mereka lbh brkeyakinan utk mnggunakan c3 slps melihat perubahan pd wajah kakya.

41 tahun

5.0
2016-11-23T22:42:59+00:00

41 tahun

Jeragat kakya yg menebal di pipi ghaib seminggu slps kakya mnggunakan foundation c3..lebih yakin dgn produk, kakya terus mnjadi agent c3..kini ramai pelanggan kakya area semerak dan besut dtg ke kedai kakya semata2 utk mndapatkan foundation c3, mereka lbh brkeyakinan utk mnggunakan c3 slps melihat perubahan pd wajah kakya.

Julaini

Sebelum ni ada kesan foundation pd tudung yg jue pakai, kdg sukar nak cuci, tapi foundation ni langsung tdak melekat pd tudung, c3 ni cepat meresap ke dalam kulit.

28 tahun, Kuala Lumpur

5.0
2016-11-23T22:06:18+00:00

28 tahun, Kuala Lumpur

Sebelum ni ada kesan foundation pd tudung yg jue pakai, kdg sukar nak cuci, tapi foundation ni langsung tdak melekat pd tudung, c3 ni cepat meresap ke dalam kulit.

Cikgu Zan

Ramai kawan guru menegur muka lbh flawless & glowing dari sebelum ini..walaupun trpaksa brdepan dgn tugas dan jadual yg padat seharian di sekolah, tp dgn foundation c3, wajah sy kekal segar seperti di awal pagi.

44 tahun

5.0
2016-11-27T04:00:02+00:00

44 tahun

Ramai kawan guru menegur muka lbh flawless & glowing dari sebelum ini..walaupun trpaksa brdepan dgn tugas dan jadual yg padat seharian di sekolah, tp dgn foundation c3, wajah sy kekal segar seperti di awal pagi.

Ema Ery

Foundation c3 ni sgt best, muka mcm tak pakai ape ape..kena cuaca pnas pun still ok, happy dah jumpa foundation yg kena dgn muka sy.

35 tahun

5.0
2016-11-27T04:01:10+00:00

35 tahun

Foundation c3 ni sgt best, muka mcm tak pakai ape ape..kena cuaca pnas pun still ok, happy dah jumpa foundation yg kena dgn muka sy.
5.0
4